måndag 30 april 2012

Linda & Grizzly (GB)

Team GB, Linda och Grizzly är tbx i årets landslag fast i år som ordinarie. Förra året gick som på räls! Vi ser mkt fram emot VM i Salzburg, att bara få vara på plats med vårat svenska trevliga supergäng och uppleva denna stora händelse, skaffa ännu mer erfarenhet och få umgås med alla duktiga ekipage!



GB eller hans formella namn Korad LP1 HtM1 FD1 Black Zone`s Grizzly Bear och jag bor på Smålands kusten i lilla samhället Misterhult med sambon Joakim och Lagotton Hubbe. Här är det fortfarande fattigt me FS och HtM utövande men vi försöker ha lite uppvisningar och locka intresse =)

Just nu är det mest HtM och Freestyle träning som gäller. Fast när andan faller in är en skogsdag med spår/sök och fika aldrig fel =)

GB är en riktig arbetsnarkoman, bara det involverar matte är han nöjd. Min "one in a life dog". Han är en väldigt positiv och tillgänglig hund och vill alltid behaga. Har alltid varit lite "lillgammal". Älskar barn och tränar gärna fs med dom, barn brukar älska honom med =)
  
GB är en duktig spår hund, tävlar högreklass men just nu ligger det på is. Vi har oxå tävlat lydnad och agility och varit på en del utställningar.

Vi tar för oss det som dyker opp, jag älskar att träna hund. Hjälper många med lite problemlösningar, vanlig allmän lydnad m.m. Instruerar på brukshundklubben och klipper hundar i måttlig skala.

Vi ger oss in i detta äventyr med STOR förväntan!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar